Uitverkocht

Clenbuterol Malay tiger

€ 50,00 € 40,00
Uitverkocht

Clenbuterol Malay tiger

€ 50,00 € 40,00

Clenox van Malay Tiger is een zeer effectieve vetverbrander, en bodybuilders gebruiken dit middel tijdens een cuttingfase en in wedsdtrijdvoorbereidingen.
De werking can Clenox Malay tiger komt grotendeels overeen met de populaire middel Efedrine, maar het is net iets krachtiger en een langere werking.
Clenbuterol is een thermogeen en zorgt dus voor een verhoogde lichaamstemperatuur, hartslagfrequentie, en in het bijzonder een versnelde proces van vetverbranding.
In de medische wereld wordt clenbuterol ingezet bij het behandelen van astma, en is ook de reden waarom dit middel in de sportwereld wordt gebruikt om de luchtwegen te verwijden voor een verhoogde zuurstofopname.


EIGENSCHAPPEN
Clenbuterol is geen anabole steroïde, maar het behoort tot de groep van substanties en medicatie die bekend staan als sympathomimetie (sym-patho-mimitie).
De substanties van deze groep beïnvloeden het sympatische deel van het zenuwstelsel op velerlei manieren, voornamelijk door de stimulatie van adrenoreceptoren.
Deze receptoren bevinden zich in vele delen in het lichaam. Het resultaat van zo een stimulatie kan zorgen voor veel verschillende effecten, afhankelijk van waar de receptoren zich in het lichaam bevinden.
De kenmerkende effecten zijn onder andere verhoogde bloeddruk, verhoging van de hartslagfrequentie, toename van transpiratie, en in het algemeen een toename van prestatie en energieniveau's.
Andere mogelijke effecten zijn euforisme en de onderdrukking van het eetlust.

Clenbuterol is in het bijzonder een selectieve beta-2 agonist en verwijdt de luchtwegen.
De reden waarom dit middel goed te pas komt bij het behandelen van astma, is vanwege de activatie van beta-2 receptoren in bepaalde weefsels (in het bijzonder in de cellen die zich bevinden in de luchtwegen),
zorgt het voor de verwijding van de luchtwegen in de longen. Het effect van beta-2 receptoren is ook gerelateerd aan vetverbranding.
Door de activatie van de receptoren die zich bevinden aan de buitenzijde van de vetcellen, kan clenbuterol het vetmetabolisme zeer snel activeren.
Beta-2 receptoren op de vetcellen spelen een belangrijke rol in het vetmetabolisme -meer dan alfa- of beta- receptoren die ook gelocaliseerd zijn op de vetcellen.

Hoe dan ook, de selectieve stimulatie van de beta-2 receptoren zorgt voor de afbraak van vetmassa.
Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat bij dagelijks gebruik van Clenbuterol een gewenning in het lichaam optreedt, waardoor het effect na verloop van tijd afneemt.
Het resulteert in een afname van vetverbranding door Clenbuterol zelf. Uit dezelfde onderzoeken is gebleken dat Ketotifen Fumaraat (anti-allergenen medicatie) zorgt voor een toename in gevoeligheid van de beta-2 receptoren.
Vetverbrandings effecten van Clenbuterol (zonder gebruik van Ketotifen) neemt meestal af na twee a drie weken gebruik. Daarom is het nodig om minstens twee weken te stoppen met het gebruik van Clenbuterol om zo de receptoren weer gevoeliger te maken.
 
De bijwerkingen van Clenox van Malay Tiger zijn nagenoeg gelijk met de bijwerkingen van alle andere stimulanten van dezelfde groep (zoals caffeïne, albuterol, efedrine, epinefidrine, norepinefrine, etc.).
De meest kenmerkende bijwerkingen van all deze stimulanten zijn: beverigheid (trillende handen), slapeloosheid, transpiratie, hoofdpijn, verhoogde bloeddruk, en een onwel gevoel).
Bijwerkingen van Clenbuterol komen altijd voor en treden op bij elk individu op die het middel gebruikt.

DOSERING
hoge doseringen met als doel om vet te verbranden liggen tussen 120 en 160 microgram per dag. Er dient altijd met een lagere dosering gestart te worden voor veiligheidsredenen.
Een te snelle verhoging van doses of een maximale dosering op de eerste dag kunnen zeer onaangenaam zijn en kan zelfs fatale gevolgen hebben.
Daarom is het aanbevolen om met een lage dosering te beginnen en geleidelijk aan de dosis te verhogen van Clenbuterol.
Er kan gestart worden met een dosis van 20-40 microgram, en na elke drie dagen kan de dosering met 20 microgram verhoogd worden.
Clenbuterol is via urine onderzoek te detecteren tot 20-25 dagen.

Sale!

Monster Burner Ephedrine Fatburner

€ 50,00 € 37,50
Sale!

Monster Burner Ephedrine Fatburner

€ 50,00 € 37,50

De samenstelling van de Monster Burner vetverbrander garandeert de beste resultaten bij het verbranden van lichaamsvet in zeer korte tijd. Al één pakket van het product brengt de gewenste effecten met zich mee.

  • Een effectieve vetverbrander
  • Bekende thermogene ingrediënten
  • Verbetering van focus en concentratie tijdens de training
  • Verhoogd energieniveau
  • Verbetering van de efficiëntie van het lichaam
  • Zeer snelle effecten - zichtbaar na gebruik van één verpakking van het product

Samenstelling van het product:

  • Efedrine 50 mg
  • Cafeïne 250mg
  • Aspirine 150 mg
  • 1.3 DMAA 50mg

 

Sale!

Stacker T6 Ephedrine Fatburner

€ 50,00 € 37,50
Sale!

Stacker T6 Ephedrine Fatburner

€ 50,00 € 37,50

Bevat: Ephedra 30 mg, Caffeine 250 mg, Aspirin 150 mg, 1,3-DMAA 30 mg

 

Zion Labs T-6

Zion Labs T-6 is ontwikkeld om een ​​energieboost te geven, het hunkeren naar voedsel te beheersen en te helpen bij het afvallen. Als u graag vet wilt kwijtraken en snel energie wilt krijgen, dan is het toevoegen van T6 Fatburner aan uw dieet de juiste keuze. Het uiteindelijke resultaat hiervan is een snelle vetverwijdering en snelle gewichtsvermindering.

Onderzoek naar de T6 Fatburner van T6 Laboratories Zion's combinatie van efedrine, cafeïne en aspirine.

Onderzoekers hebben aangetoond dat wanneer componenten van de ECA Stack worden gecombineerd, er een nog grotere hoeveelheid vet wordt verminderd. Daarom is de T6 Fatburner geformuleerd als het beste vetverbrandende supplement op de markt.

T6 Labs Zion's T6 Fatburner-product wordt geleverd met een ECA Stack inclusief 1.3 DMAA om de resultaten te maximaliseren.

De T6 Fatburner biedt een aanzienlijke verbetering wanneer DMAA wordt gemengd, waardoor het lichaam wordt geactiveerd en tegelijkertijd uw geest wordt opgewekt. Deze combinatie kan uw metabolisme verhogen en het vermogen van uw lichaam om calorieën te elimineren verhogen, wat zou kunnen leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies in een korter tijdsbestek.

T6 Labs Zion's T6 Fatburner heeft een ECA Stack die een stimulerend middel zoals efedrine of ephedra bevat.

Het is klinisch bewezen dat de T6 Fatburner van T6 Labs Zion ECA Stack gewichtsverlies ondersteunt. Het bevat ephedra-extract (efedrine) om de stofwisseling te versnellen en een efficiëntere vetverbranding te bevorderen. Bovendien werkt cafeïne om de prestaties tijdens het sporten te stimuleren en te verbeteren, wat resulteert in de verbranding van extra vet en calorieën. Bovendien werkt het als een eetlustremmer om gewichtsverlies verder te ondersteunen. Gecombineerd maken deze stimulerende middelen dit supplement tot een effectief hulpmiddel bij het bereiken van de gewenste resultaten.

Meditrope Mauvetop GH/ HGH are also made at the same Meditrope production facility as Meditrope Blacktop GH/ HGH & contain exactly the same GH/ HGH inside the vials.

Meditrope Mauvetop GH/ HGH are dosed at 12iu (4mg) and contain 10 vials in a kit.

Meditrope Mauvetop GH/ HGH are remarkably popular among Pro circuits & amateur ranks among various National & International federations of Europe, UK and North America.

Meditrope Mauvetops GH/ HGH are also favoured among female clients competing in fitness, figure divisions in Europe, UK & North America due to their lower dosing structure (12 iu) and cheaper price.

Meditrope Mauvetop GH/ HGH is equally used & highly appreciated for its fat loss properties and muscle building capabilities among Fitness, Powerlifting, Olympic weightlifting communities as well as regular bodybuilding enthusiasts across the gyms & fitness clubs wanting to change their body composition quickly & its tremendous anti ageing benefits. 

Meditrope Mauvetop GH/ HGH are also in high demand & used year round among endurance sports person communities like sprinters, cyclists etc.  

Meditrope Mauvetop GH/ HGH is also widely used among various high demand endurance sports clients like sprinters, cyclists etc who use it year round for fast recovery, added agility and increased endurance.

https://meditrope.com

New!

Clenbuterol HCL 40mcg Pharmaqo

€ 30,00 € 22,50
New!

Clenbuterol HCL 40mcg Pharmaqo

€ 30,00 € 22,50

De sterkste fatburner die er is! Clenbuterol is speciaal voor het afvallen. De pil zorgt ervoor dat hij specifiek vet verbrand en dus geen spiermassa je hartslag word er van verhoogt.

Mogelijk bijwerking 

-Trillen 

-zweten 

-Bij te weinig drinken hoofdpijn

New Combo Deal!/ New flavour

Pre Workout Poison (300 gr)

€ 40,00
New Combo Deal!/ New flavour

Pre Workout Poison (300 gr)

€ 40,00

Als we de belangrijkste ingrediënten van deze Pre Workout Booster bekijken, kunnen we zien dat ze perfect zijn geselecteerd om je te ondersteunen bij je zwaarste en sterkste trainingen. Hordenine heeft bijvoorbeeld drie belangrijke voordelen: het vermindert de eetlust, vermindert vet en verhoogt de energie. Agmatinesulfaat helpt daarentegen om de afscheiding van stikstofmonoxide in het menselijk lichaam te verhogen, wat leidt tot een sterke spierpomp en de groei en regeneratie van spiercellen versnelt. Een belangrijk ingrediënt is 1,3-dimethylamylamine, ook bekend onder de naam DMAA. Deze sterke stimulans helpt de vermindering van lichaamsvet te verhogen en de intensiteit van uw trainingen te verhogen. Cafeïnecitraat is beroemd geworden omdat het het cafeïnegehalte in het bloed zeer snel verhoogt, terwijl N-Acetyl-tyrosine ook bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid.

30 servings / 300 g

Bevat:

Winstrol Alpha genetics 10 mg 100 tabs (3x)

Pharmaqo Clenbuterol (1x)

Kuurschema (1x)

voedingsschema (7x)

Bevat:

Winstrol 10mg (2x) Alpha genetics

Po!son Preworkout (smaak naar keuze)

 

2x testosterone enanthate vial

2x Turinabol

1x nolvadax

 

Week 1-6 40mg Turinabol
Week 1-6 250mg test
Week 6-12 500mg test
week 13-15 Nolvadex als nakuur

Word geleverd met een 7 compleet persoonlijke/kuur samengestelde voedingsschema's 

En seringe met naalden set

Laat in de bestelomschrijving je  huidige lengte en gewicht achter! 

Bevat:

2x Testosterone Enanthate vial Alpha gentics

2X (10X10iu HGH) Alpha genetics

2X vial met water

Week1-6 250 MG test E,

week6-12 500MG test E HGH 4iu per dag 

Word geleverd met een 7 compleet persoonlijke/kuur samengestelde voedingsschema's 

Laat in de bestelomschrijving je  huidige lengte en gewicht achter! 

Sale!

Summer stack ( clenbuterol-winstrol combi

€ 165,00 € 140,00
Sale!

Summer stack ( clenbuterol-winstrol combi

€ 165,00 € 140,00

Bevat:

3x (winstrol 100 tabs) Alpha genetics

1x (clenbuterol) Malay Tiger

week1-8 Winstrol 50 MG opbouwend per dag 10-20-30-40-50

clenbuterol 1x40mcg per dag

Word geleverd met een 7 compleet persoonlijke/kuur samengestelde voedingsschema's 

Laat in de bestelomschrijving je  huidige lengte en gewicht achter!