Uitverkocht

Clenbuterol Malay tiger

€ 50,00 € 40,00
Uitverkocht

Clenbuterol Malay tiger

€ 50,00 € 40,00

Clenox van Malay Tiger is een zeer effectieve vetverbrander, en bodybuilders gebruiken dit middel tijdens een cuttingfase en in wedsdtrijdvoorbereidingen.
De werking can Clenox Malay tiger komt grotendeels overeen met de populaire middel Efedrine, maar het is net iets krachtiger en een langere werking.
Clenbuterol is een thermogeen en zorgt dus voor een verhoogde lichaamstemperatuur, hartslagfrequentie, en in het bijzonder een versnelde proces van vetverbranding.
In de medische wereld wordt clenbuterol ingezet bij het behandelen van astma, en is ook de reden waarom dit middel in de sportwereld wordt gebruikt om de luchtwegen te verwijden voor een verhoogde zuurstofopname.


EIGENSCHAPPEN
Clenbuterol is geen anabole steroïde, maar het behoort tot de groep van substanties en medicatie die bekend staan als sympathomimetie (sym-patho-mimitie).
De substanties van deze groep beïnvloeden het sympatische deel van het zenuwstelsel op velerlei manieren, voornamelijk door de stimulatie van adrenoreceptoren.
Deze receptoren bevinden zich in vele delen in het lichaam. Het resultaat van zo een stimulatie kan zorgen voor veel verschillende effecten, afhankelijk van waar de receptoren zich in het lichaam bevinden.
De kenmerkende effecten zijn onder andere verhoogde bloeddruk, verhoging van de hartslagfrequentie, toename van transpiratie, en in het algemeen een toename van prestatie en energieniveau's.
Andere mogelijke effecten zijn euforisme en de onderdrukking van het eetlust.

Clenbuterol is in het bijzonder een selectieve beta-2 agonist en verwijdt de luchtwegen.
De reden waarom dit middel goed te pas komt bij het behandelen van astma, is vanwege de activatie van beta-2 receptoren in bepaalde weefsels (in het bijzonder in de cellen die zich bevinden in de luchtwegen),
zorgt het voor de verwijding van de luchtwegen in de longen. Het effect van beta-2 receptoren is ook gerelateerd aan vetverbranding.
Door de activatie van de receptoren die zich bevinden aan de buitenzijde van de vetcellen, kan clenbuterol het vetmetabolisme zeer snel activeren.
Beta-2 receptoren op de vetcellen spelen een belangrijke rol in het vetmetabolisme -meer dan alfa- of beta- receptoren die ook gelocaliseerd zijn op de vetcellen.

Hoe dan ook, de selectieve stimulatie van de beta-2 receptoren zorgt voor de afbraak van vetmassa.
Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat bij dagelijks gebruik van Clenbuterol een gewenning in het lichaam optreedt, waardoor het effect na verloop van tijd afneemt.
Het resulteert in een afname van vetverbranding door Clenbuterol zelf. Uit dezelfde onderzoeken is gebleken dat Ketotifen Fumaraat (anti-allergenen medicatie) zorgt voor een toename in gevoeligheid van de beta-2 receptoren.
Vetverbrandings effecten van Clenbuterol (zonder gebruik van Ketotifen) neemt meestal af na twee a drie weken gebruik. Daarom is het nodig om minstens twee weken te stoppen met het gebruik van Clenbuterol om zo de receptoren weer gevoeliger te maken.
 
De bijwerkingen van Clenox van Malay Tiger zijn nagenoeg gelijk met de bijwerkingen van alle andere stimulanten van dezelfde groep (zoals caffeïne, albuterol, efedrine, epinefidrine, norepinefrine, etc.).
De meest kenmerkende bijwerkingen van all deze stimulanten zijn: beverigheid (trillende handen), slapeloosheid, transpiratie, hoofdpijn, verhoogde bloeddruk, en een onwel gevoel).
Bijwerkingen van Clenbuterol komen altijd voor en treden op bij elk individu op die het middel gebruikt.

DOSERING
hoge doseringen met als doel om vet te verbranden liggen tussen 120 en 160 microgram per dag. Er dient altijd met een lagere dosering gestart te worden voor veiligheidsredenen.
Een te snelle verhoging van doses of een maximale dosering op de eerste dag kunnen zeer onaangenaam zijn en kan zelfs fatale gevolgen hebben.
Daarom is het aanbevolen om met een lage dosering te beginnen en geleidelijk aan de dosis te verhogen van Clenbuterol.
Er kan gestart worden met een dosis van 20-40 microgram, en na elke drie dagen kan de dosering met 20 microgram verhoogd worden.
Clenbuterol is via urine onderzoek te detecteren tot 20-25 dagen.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.