Hallo beste lezer, Ik ben 21 jaar oud en ik heb mijn eigen fitness supplementenlijn opgezet. Tijdens het vele sporten en fitnessen, raakte ik tijdens mijn aanloop richting het bodybuilden erg geïnspireerd in voedding- en spiermassa supplementen. Vanuit deze inspiratie ontstond er een bepaalde visie, en is er een supplementenlijn uit ontstaan.

 

Ik sport inmiddels zo’n viereneenhalf jaar, waarvan ik de laatste twee jaren zó serieus aan het trainen en goed eten ben geweest. Toch vroeg ik mij altijd af hoe bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger zo groot en gespierd was, hij is voor mij en ook vele anderen een groot inspiratiebron en voorbeeld. Die ene vraag bleef mij niet lang onbeantwoord en al gauw kwam ik achter het feit dat dit vaak gepaard gaat met anabole steroïden en/of illegale zogeheten ‘’fatburners’’. Deze supplementen waren in mijn ogen harddrugs, totdat ik de ware aard achter deze producten leerde kennen. Ik ontdekte daar de schoonheid van het un-natural bodybuilden.

 

Zelf kwam ik na 3 jaar zelf getraind te hebben in aanraking met een personal trainer, hij heeft mij in 1 jaar tijd meegenomen in het traject naar een wedstrijd toe. Van dat jaar ben ik zelf 6 weken onder invloed geweest van ‘’Stanazolol’’, beter bekend als ‘’Winstrol’’. Ik ben toen der tijd gestart met 50 milligram per dag voor een periode van 6 weken, met een vervolg van een 14-daagse na-kuur van 20 milligram per dag. Ik merkte weldegelijk verschil, tijdens het sporten en ook al heel snel optisch verschil. Ik kon bij mijzelf erg snel de progressie zien als ik foto’s vergeleek van hoe ik ervoor eruit zag. het gaf mij het “Wow’’-effect.

 

Ik ben mij dus meer gaan verdiepen in de wereld van de vele uiteenlopende soorten van anabolen, deze anabolen zorgen ervoor dat men andere prestaties neerzet in de sportwereld. Ik ben mij gaan inlezen en mij verdiept in de kant van de steroïden, en welke effecten deze hebben op het menselijk lichaam. Van beide supplementen heb ik onderzocht wat de negatieve, en positieve effecten ervan zijn op het lichaam. Uiteraard met de intentie om zo weinig mogelijk tot geen schade toe te brengen aan het lichaam.

 

Toen ik meer ervaring op deed, en er meer kennis van begon te krijgen, kwam ik er na ervaring en onderzoek al gauw achter dat veel mensen de supplementen veelal via het risicovolle internet kochten. Vaak via louche sites, waarvan men niet zeker weet of het wel goede spullen zijn. Veel van de onderzochte sporters kochten het ook wel eens “Via via’’ of bij een vreemde van de sociaal media connecties. Hieruit bestond het idee: Sterious Nutrition. Een internetsite waar men veilig zijn of haar supplementen kunt kopen. Veilig, discreet en vertrouwd. Dat zijn dan ook onze drijfveren en motivatie.

 

In het begin, toen Sterious Nutrition nog geen feit was, kocht ik losse supplementen bij verschillende leveranciers. Na ervaringen leert het zich dat het beter is om groter in te kopen, een breder scala aan supplementen aan te bieden, en vetmetingen en voedingsschema’s te maken en aan te leveren bij klanten. Het assortiment is verbreed met meerdere merken, zo is er voor iedereen zijn eigen ideale supplement verkrijgbaar!

 

– Eigenaar en inspirator Sterious Nutrition